Programació Divendres 24 de maig


21 h, FUNDACIÓ LLUÍS COROMINA - ESPAI EAT ART: SARAH CLAMAN & NÚRIA ANDORRÀ

Sarah Claman, violí
Núria Andorrà, percussió

L'escena de música improvisada a Catalunya està en un moment daurat, i en aquest concert tenim l'oportunitat de veure a l'escenari, en primícia mundial, el primer encontre de dues de les peces clau d'aquest moviment. Podem imaginar-nos que tota l'herència de la música clàssica europea, representada pel violí, i tota l'herència de la música africana o folklòrica, representada per la percussió, es fusionaran i s'alimentaran mútuament en aquest concert. O no.

23 h, LA MURALLA: FEMRAPZ & TOC TOC BIRDS

MCs
Pau Brugada
Paula Grande
Pausa
Krypto
Kinky Squad
Balas
Dani Morante
Daura

Toc toc birds
Juan Manuel Pulgar Reche, guitarra elèctrica
Jordi Català Rubio, DJ
Artemi Agràs Cisteré, baix
Òscar Ribera Fernàndez, bateria

Des de fa uns anys, Banyoles batega al ritme d’una colla d’MCs que han decidit assaltar la ciutat amb grans dosis de flow, versos esmolats i improvisació desvergonyida. FEMJazz! els reuneix i els posa un equip de luxe, el grup Toc Toc Birds, perquè es llueixin a l’escenari i ens facin vibrar de valent. Pura rapsòdia jazzística. D’això en sentiràs a parlar, així que val més que no t’ho expliquin.

00 h, LA MURALLA: KEYSER SÖZE DJ

Ningú l’ha vist mai punxar, tampoc sabem de ningú que hagi escoltat la música que posa, però, segurament, estem davant del millor DJ de la història discjòquei. Ampli, col·lectiu, desdoblat, versàtil, cooperatiu i circular són adjectius que no ajuden gens a imaginar-te una sessió de música punxada, però que defineixen perfectament el tipus d’espectacle que ens oferirà aquest misteriós artista.