Programació Divendres 25 de maig


20 h, La Muralla: Free Style SessionProposem un espai de trobada per a intercanvis multiculturals i artístics: un escenari obert, amb la improvisació com a fil conductor, per fer una jam en què convidem a tothom que sàpiga cantar, rapejar, tocar un instrument, ballar o recitar. Amb la participació de Pau Brugada (raper, cantant i compositor), Oriol Pujolràs (bateria), Paula Grande (cantant, rapera i compositora).

22 h, La Muralla: Djavan é nóis

Carolina Alabau, veu
Dani López, saxo i flauta
Joan Codina, trombó
Pol Oñate, piano, teclats i cors
Sebastià Gris, guitarra i cors
Darío Barroso, guitarra i cors
Òscar Garrobé, baix
Jordi Pallarés, bateria

Djavan é nóis planteja un tribut ple d'energia a una de les icones de la música popular brasilera dels últims 50 anys. Es tracta d’un octet català format per vuit músics apassionats pel jazz, la música brasilera i, especialment, per la música de Djavan, cantant, guitarrista i compositor d'Alagoas, al nord-est del Brasil, que amb més de 20 treballs publicats i 50 anys de carrera és tot un referent de la música brasilera contemporània. L’octet ha ideat per a l’ocasió un repertori que transita entre la samba més ardent i la profunditat de les grans balades, entre els grans èxits de Djavan i les rareses només a l’abast dels més curiosos. Un directe ple d'alegria, intensitat i cançons que no deixen ningú indiferent, un viatge apassionant per mig segle de cançons i quilòmetres i quilòmetres de ritme!

23:30 h, La Muralla: Franklin


Col·leccionista de discos de vinil nascut a Anglaterra i actualment establert a la rodalia muntanyosa de Banyoles, Tim Franklin es dedica a caçar i punxar discos obscurs i oblidats. Franklin està vinculat a l’Estrany, el festival banyolí de música insòlita. Amb aquesta sessió de música punxada, FEMJazz! vol reconèixer la tasca de l’Estrany a l’hora de divulgar propostes musicals i artístiques fora dels paràmetres habituals.