Programació Divendres 26 de maig


20:30 h, Fundació Lluís Coromina - Espai Eat art: Ericson/Nästejö/Berre

Sture Ericson, saxos i clarinet
Johannes Nästesjö, contrabaix
Håkon Berre, bateria

Amb quatre gires internacionals en els últims dos anys, el trio Ericson/Nästesjö/Berre ha començat a atreure l'atenció arreu d’Escandinàvia i Europa. A partir dels seus instruments, però també a partir d’objectes i tècniques esteses, el grup explora diferents aspectes de la improvisació lliure. El resultat és un paisatge sonor que va des de les textures tonals a les sonoritats més avantguardistes sense deixar mai de banda la tradició jazzística.

23 h, El pati de ca la Flora: Arnau Obiols 'Libèrrim'

Pol Padrós, trompeta
Marcel·lí Bayer, clarinet i clarinet baix
Míriam Fèlix, violoncel
Amaiur González, tuba
Arnau Obiols, bateria

PRESENTACIÓ DEL DISC LIBÈRRIM
Arnau Obiols 'Libèrrim' és una banda sorprenent, un punt de trobada entre la composició i la improvisació des d'un punt de vista lliure, traspassant fronteres estilístiques, un univers sonor interpretat per alguns dels músics de jazz i música improvisada més interessants de l'escena barcelonina actual que troba en les actuacions en directe el seu espai idoni perquè la música dialogui i creixi.

00 h, Bar El Passeig: Miqui Puig Punxa Gins


Cantant, creador de grans hits, personatge radiofònic i un llarg etcètera són necessaris per definir Miqui Puig. En aquesta ocasió, però, el tindrem com a creador de la banda sonora del tast de gintònics ideats pel Bar el Passeig, punxant els seus tresors més ben amagats.

Tast: 12€