Programació Diumenge 29 de maigLa Dona del Sac

11:00 h | La Muralla


Els bessons Bombo i Clap ens transporten a l'univers creatiu on habita la Dona del Sac, personatge que ens convida a viure i compartir experiències en família d’una forma creativa i participativa. Misteri i trapelleria, jocs i molta música es barregen en aquest espectacle d’animació sociocultural!

Marc Balsach: Piano, guitarra espanyola, baix, loopers i samplers
Eloi Balsach: Guitarra espanyola, flauta travessera, cajón


Espai de joc REJUGA

12:00 h | La Muralla


Rejuga proposa un espai on els infants puguin jugar, crear, divertir-se i experimentar amb elements del medi natural i materials reciclats. Es fomenten el joc lliure, la imaginació i la creativitat dels finants, sense judicis ni directrius, de manera que una capsa de cartó pot ser un vaixell i un tap de suro, la torre d’un castell.Batalla de bigbands, dirigida per Iván González

12:00 h | La Muralla


Les big bands de l’Escola Municipal de Música de Banyoles i les convidades d’enguany, l'Escola Municipal de Música i Conservatori Professional de Sabadell i l'Escola de Música El Carreró, de Mataró, oferiran peces dels seus respectius repertoris. També hi haurà espai per a la improvisació conjunta, sota la conducció d’Iván González, que prèviament haurà impartit per als alumnes de les escoles un taller de sound painting.Els Benítez

15:00 h | La Muralla


Els Benítez és un trio de trombó, baix i bateria que va començar com un projecte formatiu, amb l'objectiu de fer música per passar-s’ho bé. Al llarg dels anys que fa que toquen junts, han treballat un extens repertori amb estàndards de jazz i temes ben coneguts del pop-rock, el soul o el latin.

Genís Romero: bateria
Jan Pujol: trombó
Toni Pujol: baix


Víctor Carrascosa Quartet

16:00 h | La Muralla


Quartet liderat pel jove músic Víctor Carrascosa, que presenta el seu primer projecte com a líder, acompanyat de músics molt reconeguts a nivell nacional. La formació barreja composicions pròpies, en la línia del jazz contemporani, amb estàndards.

Víctor Carrascosa: trompeta
Andreu Pitarch: bateria
Giussepe Campisi: contrabaix
Diego Hervalejo: piano