Programació Diumenge 26 de maig

Pícnic Jazz a la Muralla


11 h, LA MURALLA: FEMFamília!

Zaga-Ziggi, perquè la vida et somrigui, i FEMJazz! estem convençuts que el jazz no només s’escolta, sinó que també s’hi juga. No us ho creieu? Us esperem a la Muralla amb activitats perquè us ho passeu d’allò més bé gaudint de la música en família!

12 h, LA MURALLA: CONCERT DE COMBOS

El futur és ara i aquí. Els més joves d’aquesta edició són els alumnes de l’Escola de Música i Conservatori de Vic i els amfitrions, el planter de l’Escola Municipal de Música de Banyoles. No s’arronsen, malgrat la poca experiència que tenen, davant de cap públic ni de cap repertori: porten el swing a les venes. Potser serà el primer cop que els vegis, però segur que no serà pas l’últim.

16 h, LA MURALLA: IRENE REIG TRIO

Irene Reig, saxo alto
Pau Sala, contrabaix
Joan Casares, bateria

A Irene Reig, de frescor, experiència i talent no n’hi falta gens ni mica. Ben acompanyada per dos músics de molt bona emergència i després d’haver compartit molts escenaris junts, aquest trio ens farà passar una molt bona estona amb música original, detallista i arranjada com Jazz mana. I un secret: els encanta tocar a les 16 h, és la seva hora preferida per tocar.

17:30 h, LA MURALLA: VERNAU MIER FRISSON SEXTET

Vernau Mier, saxo alto
Pol Omedes, trompeta
Albert Carrique, saxos i clarinet baix
Joan Codina, trombó
Manel Fortià, contrabaix
Josep Cordobés, bateria

El vertigen de començar una nova etapa vital te’l pots prendre amagant el cap sota l’ala o encarant-lo i traient-ne alguna cosa de profit. Vernau Mier ha plasmat el trasllat a terres desconegudes en el seu segon disc, Frisson Sextet, que explora sense manies estilístiques aquesta situació d’impàs, en què la incertesa esdevé oportunitat creativa. Amb el seu viatge acomiadarem FEMJazz! fins l’any que ve. Sí, han passat quatre dies i demà torna a ser dilluns: se t’ha fet curt, eh?