Programació Diumenge 28 de maig


12 h, al Parc de la Draga: Pentina el gat 'Revolució'

Alba Valldaura, actriu
Xef Vila, bateria i veu
Pol Soler, teclat
Sam Atencia, saxo i veu

Ha començat la Revolució!, l’espectacle d’animació que us convida durant una bona estona a cantar, ballar, riure i jugar. Que tothom es prepari perquè les cançons i les danses, els jocs i les dinàmiques, les teatralitzacions i les improvisacions, ara, es converteixen en les armes per lluitar a favor de l’alegria i la felicitat. L’entusiasme i l’energia de Pentina el Gat amb la seva singular i especial Revolució!


13:30 h, al Parc de la Draga: Concert de combos

Els alumnes de l’Escola Municipal de Música de Banyoles, l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard de Valls i l’Escola Municipal de Música de Besalú, ens oferiran en aquest concert el repertori que han treballat durant el curs. A partir dels grans clàssics del jazz, el soul i el rock, i fins i tot de les seves composicions pròpies, tindrem l’oportunitat d’escoltar els talents més joves del festival.


16 h, al Parc de la Draga: Maria Lamata

PRESENTACIÓ DEL DISC ETS UN DESASTRE

Andreu Pitarch, bateria
Sidru Palmada, trombó
Albert Carrique, saxos
Òscar Latorre, trompeta
Miquel Álvarez, baix 
Kquimi Saigi, teclat
Maria Lamata, veu

Maria Lamata s’ha deixat influir pel jazz, el funk i el pop anglès per teixir un entramat de cançons originals, sorgides de la seva experiència vital. Amb aquesta connotació totalment autobiogràfica, Lamata es despulla en les seves melodies envoltada d’una banda de grans intèrprets que l’ajuden a desenvolupar un so i una estètica propis; un projecte que va més enllà del pop-jazz per oferir joc, emoció i reflexió a parts iguals.


17:30 h, al Parc de la Draga: Natsuko Sugao Group

Natsuko Sugao, trompeta i flugelhorn
Ivan González, trompa i percussió
Jordi Santanach, saxo tenor, saxo soprano i flauta
Enric Peinado, guitarra
Marc Cuevas, contrabaix
Josema Martín, bateria i percussió

PRESENTACIÓ DEL DISC LA DANZA DE UNA LUZ
Natsuko Sugao Group presenta La danza de una luz, un treball discogràfic on la banda toca, amb un so propi i recognoscible, una música que ens evoca un món de textures i colors: emocional, vibrant, eclèctic i oníric. La trompetista japonesa combina amb saviesa les seves variades influències, que creixen al voltant del jazz, la música clàssica, el free, o la música tradicional japonesa, en un sentit obert i no dogmàtic.